Allt rullar på...

allt rullar på som vanligt.. Känns verkligen som våren är på väg, så hoppas på att det inte bli några mer iskalla dagar nu. Va till ridhuset igår med Peach, hoppade några språng innan tävlingen på lördag, hon va så jäääääkla fin! Hoppade kanoners. Jätte runda och fina språng, va lätt för hjälperna. Det va verkligen bara att sitta och njuta, så hoppas känslan sitter kvar tills imorgon och att hon inte blir så spänd! :)
Mixen, går som en klocka just nu, jag fattar inte vad som kan ha gått så galet tidigare. Dom kan då inte förstått sig på honom iallafall.. Verkligen en kalas häst, som kommer bli kanon med tiden, dem som har tålamod!
Men får ju inte glömma att han är bäbis heller, eftersom han är så sent "tagen".
Idag blir det till att mocka ut, spåna nytt, tvätta hästen, smörja saker, göra ordning allt tills imorgon, idag SKA jag verkligen inte vara sent uta, som jag jämt brukar vara dagen innan. Nä, nu ska jag rusa, så jag hinner md allt idag! :)

Mer uppdatering kommer senare!


Gårdagens ridpass, duktig häst!!


DUKTIG HÄST!

Fick hem min lilla Mix i lördags, på söndagen skulle vi checka honom lite, det visade sig att han fick stooor oanik så fort han fick tyngd på ryggen, slängde sig och slog över. TÄnkte shit, nu består det mkt mkt mkt jobb framför mig.
Tog mig an häst, mkt mkt mys, pyssel i stallet så han skulle känna tillliten till mig, han började verkligen att slappna av. Idag tog vi ut honom, longerade honom först i kanske 10 min, sedan hängde vi på honm, ingen reaktion, DUKTIG HÄST! Satte sedan upp, hästen skötte sig kalas. Väldigt välriden och fin, med tanke på allt som vart runt honom på slutet. Matte är väääldigt stolt över totton idag!!! Och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. I helgen blir det att försöka löshoppa lite i ridhuset! :) JAG TYCKER OM BÄBIS! ^^

Peach va jätte låg och fin idag, va med fint på notorna. Drutten va heelt jäkla knäpp, full av energi, så han knappt visste vart han skulle ta vägen, men han va galet fiin, sprang så rent och fint hela vägen! ^^
Hoppas på en lika underbart bra dag imorgon, fast imorgon blir det ett hopp pass i ridhuset med sessan och självklart lektion för Clara & Dog! :)

Här kommer lite bilder på Mixen från idag! :')<3











Finaste Mixen! :)



nu ska jag bättre mig!!

Nä, nu ska jag verkligen bättra mig med uppdateringen.. Mkt har hänt sedan sist, bland annat ett nytt tillskott i stallet, det är lilla Mix! :) Utöver det så rullar allt på någorlunda, Drutten är kalas fin, Peach ska tävla sin första tävling för året i helgen, blir en mjukis start i timrå, en ld. FÅr se om både matte på ryggen o hästen tänker sköta sig! :) Idag blir det till att hänga på den nya pållen, sedan ska drutten köras och peach ska ut och galopperas!!!
Måste passa på i detta stråålande väder. plus grader, solen är framme, UNDERBART! Nä nu ska jag rusa, så jag hinner med allt. Uppdaterar mer senare..


Mix får stå för bilden! :)






RSS 2.0