dålig uppdatering...

Väldigt dålig uppdatering här... Peach var iallafall kanon fräsch, har nu ridits igång, är kanon fin! Anmält oss till årets första tävling, som är i Timrå. kör en mjukis start och hoppar bara en ld, då vi inte hoppat så jätte mkt i vinter.. För övrigt så rullar allt på toppen bra, hästarna är fräsch..

För er som vill fortsätta och läsa,följa mitt bloggande,så har jag och min vän skaffat en blogg, tillsammans..
Där vi skriver allt om hästarna, projekt, håller uppdaterad varje dag, så om du inte vill missa något så finns vi på:
meliwo.blogg.se

Nä nu ska jag rusa, så jag hinner med allt.. Är ju så otroligt kallt -22 här nu, brr.
hoppas på varmare. För jag vill ha sommar NU!!!


Mina bästaste ponnysar få stå för bilden idag :')<3


usch vilken kyla...

Fy tusan så kallt det är... i helgen har det vart -30, med andra ord gaaalet kallt... Utöver det så har helgen rullat på relativt bra, alla hästar känns faktiskt kalas fina, förutom att allt inte stämmer till 100% med drutten. Men det är bara något pyttelite som fattas för att han ska ha det där lilla extra :)

övrig så sitter jag och vänar på att pappsen ska ringa och berätta hur det gick med peach, om hon är fräsch eller inte.. Åter står bara att se... håller alla tummarna i världen! Efter mkt om och med, människor om säger olika så besutade jag mig ändå för att lyssna på min magkänsla/ en vetrinär.  Så jag hoppas att hon är fräsch.

Nä nu måste jag plugga vidare, skriver ett till inlägg senare om vad dem sa, hur det gick :)

Puss // Merre

påtiden att...

Tycker faktiskt det är på tiden att skriva om min absolut bästaste, underbaraste Veronica!!
Som jag faktiskt inte har presenterat! Veronica som ganska nyligen flyttat till vattrång, som är ägare till "min" Qvadrutten. Kom som en ängel från ingenstans! I stort sätt kan man säga att det är hon som fått mig dit jag är idag, på ett eller annat sätt! Hon har inte bara "lämnat" ifrån sig världens fiinaste/bästaste häst till mig, utan hon har även ställt upp med att skjutsning, lånat ut transporten och massa massa mer! Otroligt tackam/glad att jag har vår vickan!

Tack för du finns!<3



Heffis & Veronica,alldeles innan han skulle åka till sitt nya hem! :')


Love´it!

Trots denna jädra svacka så måste jag bara tala om att jag har väärldens bästa hästar, vänner, familj!
Som stöttar mig till 110%, vad hade man gjort utan er! <3



Måndag..

Hatar måndagar... det betyder att det är första dagen i skolan efter en underbar helg.. Så nu är det bara att stå ut i 5 dagar, sedan är det helg! :) Förövrigt så är jag i en stoor svacka just nu, men det är sånt man får ta innom ridsporten, Drutten är ite på topp, peach är fortfarande inte fräsch.. Den ända som går som den ka är Bella, hon är faktiskt galet fin nu för tiden, tror Moa & hon trivs toppen tillsammans! :') Korss i taket så är jag iallafall väldigt glad idag, då jag först fick reda på att mina saker som jag beställt hade kommit, jag är sååå nöjd med dom!!
Sedan fick jag tag på Eva, som ska behandla Peach, så nu hoppas jag hon kommer så fooort som möjligt, sedan är hon igång med, skulle vara sååå underbart att få åka till timrå den 5 mars, men det viktigaste för mig är att mina prinsessa mår bra, inte har ont! Rakade även om Isabella igår, hon blev så fiin så! :') Tog mig sedan även an Dogge, som va jätte duktig o stog still me pga av hans jäädra päls så fick jag stå i 4 timmar... puh!
Nä nu ska jag & Moa Öhiis gå och spela fia med knuff med mormor! :D

Lite av sakerna som kom idag! :)









idag åkte...

Idag åkte som sakt Heffis till sitt nya hem i Enköping.. Känns verkligen kanon bra, vilket toppen hem han har fått. Känns så skönt! Några tårar han det allt bli innan han for, fiinaste bäbis! Han kommer ju bli såååå fin! Va iallafall jätte gulligt, dom hade med sig et ljusblått/marinblått fleece täcka till honom o matchande marinblåa fleece bandage, han va såå snygg i det! Kommer allt sakna bäbis mkt!!!
Va även in med Drutten idag, som det var meningen att skulle kvala idag, men han va inte helt 100, han va inte sig själv till 110% han höll på att nästan rulla över o massa, så vi bestämde oss för att inte pressa honom så vi strök oss o åkte hem! :') Camilla va här o kikade på Peach idag, måste iallafall säga att vilken otroligt tur jag har som har henne!! Hon tyckte Peach hade kanon fina ben, torr,inte nå galler, inte nå varm, kanon! Men musklerna va otroligt spända, det va där problemet satt, det syndes klart & tydligt! Så i veckan ska vi in med henne, hon ska få en genom körare med laser, hoppas då på en lite friskare totto, hoppas att problemet kommer fram helt!
Sitter nu o väntar på Moa Ö som är ute i mörkret på en tur! ^^

Sista korten på Heffis, sötnos! :(<3







Han är ju bara föör söööt, tro det eller ej, men kommer sakna honom otroligt!


bloggtävling..

Följer tesskliintestams blogg, hon har annordnat en bloggtävling, självklart måste jag vara med eftersom det va så enkelt, tävlar om et skiit snygg bling bling pannband! :)



 Vad med du å!
http://tesskliintestamblogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-ett-snyggt-pannband.html#comment


jahapp...

Allt rullar väl på någorlunda, o nu är det bara 3 dagar kvar tills Heffis åker, Drutten kvalar, ingenting känns bra, jag har inget flyt för tillfället, så jag hoppas inte på för mkt... Det viktgaste just nu är iallafall att Heffis åker, har verkligen inte tiden/orken han behöver, nej,usch! Men han kommer verkligen bli kanon, få det kanon i sitt nya hem! :') Peach är iallafall på samma ruta ett.. varken bättre eller sämre. Håller iallafall igång henne med lite skritt, nått travsteg ibland för att känna efter hur hon känns, men känslan är lika,kass..... Aja, idag kom ju en hel del saker fram, osm tex att Jag & Bellis ska tävla i timrå den 19, haha lite små roligt, men ska faktiskt bli otroligt härligt att få sitta på hennes rygg igen, hoppas matte ha ork bara!!! Hon är ju en klippa!!! Imorgon ska Drutten vila, Peach skrittas, Ska försöka ta mig an Heffis, jag vill fast ända inte..  Nä nu ska jag ta o springa o släppa in hästarna, det är -15 här, brrr!! Åter stå o se vart morgon dagen bär av, men en sak är helt klart, det är STALLET!



Sötnosen själv få stå för bilden! ^^ <3


svacka...

Tror jag kommit i en stooor svacka just nu, jag hatar det! :/
Åkte iallafall till ridhuset med sessan, red lite markarbete. La upp fyra trav bommar mitt på ridbanan, kom på dom i trav, flyttade sedan för höger skänkel ut till hörnet, fattade där höger galopp, gjorde så vart annat varv i höger & vänster, väldigt bra övning, för att få igång bakdelen, även väldigt mkt mjukgörande. Även jätte bra övning för Peach, som gärna skjuter ut bakdelen i fattningarna, men kommer man direkt från en flyttning måste dom skjuta under sig, toppen bra övning tycker jag! :) Pappa kom iallafall in i ridhuset, upptäkte att Peach inte var fräsh...
Det ända jag kände va att hon va väldigt stel på vänster bak där hon klivit sig, men pappa tyckte det va vänster fram, hoppade av longerade henne lite eftersom jag tidigare inte kännt något, men hon va kortare i vänster fram..  Inge varm eller svullen eller något sår.. o troligen va hon så stel på bak, så jag kände inte att hon va kortare på vänster fram :( Så vart mktmktmkt masage,så töjjde vi lite muskler, så!
Lite tur i oturen...  Så tävlingen den 19 feb är det bara att stryka sig på... tråkigt men sant, jag som va sååå taggad! :( Belliis va iallafall klas fiin idag, Drutten påbörjade sin utbildning inom dressyren idag, han va så otroligt duktig! :')



Nu ska jag ut o tröst pussa på min peach, så hon kanske blir frisk fortare, lill hjärtat, mitt fiinaste hjärta!<3 :(


det funka!

Hästarna fick gå in vid halv tolv idag (lördag) hade gjort box byte med Doggis & Bella. Tack vare att Dogge har vart helt knäpp att tagit in, men idag gick allt i stortsätt på bara 15 min, helt otroligt, 30 min snabbare än i vanligafall! :D Alla hästar gick sååå snällt in, alla ställde sig genast o åt på sitt egna foder, så skönt!!! Nu kan mattde oxså sova gott i natt! :')

VÄRLDENS BÄSTA PONNYSAR! :')



fullrulle....

Hela lördagen har redan rullat förbi,shit! Fixade iallafall stallet idag, bytte nytt spån till ponnysarna, gjorde ordning för boxbytet mellan Bellis & Dog, får se om detta går bättre! :) Alla hästar vart ridna, skötte siig faktiskt nogorlunda :)
Imorgon blir det förmodligen lite NH/dressyr i ridhuset med sessan om inte vädret är allt för dåligt, bilder kommer kanske! Schemat för hästarna nästa vecka lägger jag kanske upp imorgon eller på måndag, få se! Nu ska jag iallafall kila iväg, göra något! :)




Mattes bästaste prinsessor, dom bästa som finns!<3<3


dålig uppdatering igår..

dålig uppdatering igår, tack vara att det blev en vääldigt sen kväll.. Började iallafall med att liv kom hit, hjälpte mig att rida ponnysarna, det va halt!:S mina hästar som har både brodd o sulor! Aja, det gick iallafall..
Drog sedan till söta Druttiis, som va lite små söt i sina söta flätor när jag kom, älsklings grabben! :')
Han va iallafall kalas fin, men lite stark! Sedan var det bara raka vägen till sundsvall, för Liv skulle kolla på lite hästsaker, vart både hööks,grangården,kiings! ^^ Efter vi hade vart på både hööks, grangården hade jag inte köpt någonting, det är verkligen inte likt mig, jag kan ju inte åka hem utan att ine har köpt något?:O
Vi bestmde oss iallafall för att åka på kings, jag hittade iallafall ett snytt schabrak till ponnysarna,efter lite om o men! ;P Åkte sedan hem, packade in Texmex i transporten, åkte till ridhuset i vattlång, hade lektion för Livan & texmex! :) Tycker det gick jättejätte bra, för att vara första på väldigt länge. Lite små fix, så sitter allt som en smäck, han är verkligen kanon fin, bara 5 år!^^ Kom iallafall hem vid halv elva, då var det bara att natta hästarna o hoppa isäng.
Nu blir det stallet! :D



Hade även lite små tur igår, som fick schabraket för 500:- istället för 900:-  =D


beställt lite nytt...

Idag är jag hemma från skolan, mådde sjukt illa imorse, huvudet värkte som en toook...
Passade iallafall på att beställa lite nytt små plock till sessan! :')
Och även lite små plock till stallet, som tex, mockgrep,hängare,extra brodd, lite små doon! :)

Nää nu måste jag kila,ska snabba mig att rida, sedan ha lektion för liv & texmex i ridhuset,uppdaterar mer senare! :)




Detta små plock blev det till sessan! :')





Dagen onsdag säger ju allt..

Jag hatar onsdagar... Gick iallafall upp kl kvart i 8, släppte ut hästarna, donade på, mockade o gjorde klart allt..
Åkte till skolan, fick stanna kvar extra efter för att gå på lektion om information om dem nya datorerna. Inte roligt. Sm tur är har jag världens bästa idrotts lärare som körde hem mig direkt efter så jag slapp sitta där till kl halv 8 (Y) Aja nu är det iallfall bara två dagar kvar, sedan helg! Idag ska jag iallafall ut med Peachan på en tur, äntligen! blir en liten mysig skritt tur barbacka! ^^ Druttis ska vila idag, eftersom han ska in på hagmyren på fredag! Så då blir det vila idag, köra lugnt med lie längre imorgon ( joggas igenom) sedan snabb jobb på fredag,toppen! Dagarna bara rullar iväg, snart är Heffis borta med, ska jag vara ärlig börjarjag gruva mig mer & mer, är det här verkligen rätt? HAN ÄR EN MKT FIN BÄBIS! :/
JAG VILL HA SOMMAR NUUU!!!!
När nu ska jag kila ner, göra någon nytta!




Jag & zajsa sommaren-10 en häst jag red en heldel under sommarlovet 2010,otroligt fin häst! :)


RSS 2.0