tur i oturen..

Idag har det veeerkligen inte vart min dag... Alla hästar är iallafall ridan, utom phonie (ena 4 åringen)
Började iallafall med att Rida en ypperligt fin Peach dressyr på täkten. provade ett nytt bett, ett 3-delat bett som var platt i mitten, vilket hon verkligen funkade av bra med och vart gör stadig! Kunde verkligen ha suttit och trimmat i timmar, så fin!

Sedan var det lilla Mixens tur som skulle Spännas in och longeras idag, vilket redan då min skit dag började. Han va verkligen kanon fin och lugn, lyssnade skit bra. Sedan smäller det bara till från ingen stans, hästen blir skit rädd och sticker, Merethe släpper så klart inte linan, så magplsk på täkten och släpades efter, haha. SOm tur är hästen snäll och stannade efter ett tag, tyckte jag var pucko som släpades runt i grön gräset och inte stog på benen. Longerade iallafall lite till, hästen var kanon.

Gick sedan hem för nästa häst och redan då värkte handleden. Men efter mkt om och men så skulle jag upp på Montana (ena 4 åringen) Vilket gick skit bra till en början. Tills en jäkla tygel jäkel smäller av och jag har ingen kontakt. hästen går dit den vill, börjar till slut bocka i cirklar pga av att jag bara sliter i en tygeln, stackarn. Till slut fick Merethe sig en åk tur. och landa på samma jäkla handled.  hoppade iallafall upp igen med grimskaft som tyglar och skrittade 50 meter, satt sedan av. Trodde jag skulle både spy & svimma.

Så nu hoppas jag att svullnaden och allt håller sig fräscht så jag kan tävla på måndag. är så taggad, hoppas hästen är lugn och fin!

Utöver det så gick Makong igenom besiktningen idag, åker till sitt nya hem redan imorgon!

Hoppas på att handen läker någorlunda, för imorgon är det nya tag, ingen otur tack!






Finaste Makong!<3







fin fina hästar!!

Tycker allt i stort sätt rullar på bra, alla hästar är så fina, har sina egna personligheter!
Har anmält Mixen till sin allra först dressyr tävling, tänker bara se det som träning, bara av att komma ut bland massa massa hästar kommer bli stort för honom! SKönt iallafall att det är hemma tävling! Hoppningen börjar oxså rulla nu, han börjar bli betydligt stadigare och säkrare. Hoppar kanon!! ångrar inte en sekund att han blev min!!

Alla andra hästar rullarpå bra, 4 åringarna är så trevliga!!! Och lätt lärda! ska bli spännande att se vad dem kommer bli i framtiden!

Peach & Makong rullar på som vanligt, är fin fina! Makong besiktas i veckan och ska åka till sitt nya hem, vilket känns kanon, dem verkar så bra, så känns skönt!

Nu till hösten blir det lite in minskning av hästarna, så jag ska hinna med allt. så det blir max 5 hästar på gården, vilket jag absolut hoppas på att kunna hålla!!

Nu är det bara i stort sätt körkortet som fattas, sedan är allt i stort sätt perfekt.. Lite bättre väder skulle ju abolut inte sitta fel.. är trött på alt regn väder. Nä, nu ska jag rusa, 2 hästar kvar att rida.

Finaste Mixen!<3


En av dem fina 4 åringarna! :)




Trimmar lilla Timmen! :)


Mattes Sessa!









tar mig i kragen...

Funderar på att ta mig i kragen och börja uppdatera lite bättre igen..
Allt rullar iallafall på riktigt bra, idags läge finns 7 hästar på gården, 6 som rids & en som körs.
Fyra av dom är dom gamla vanliga. Peach, Bella, Mix & Drutten. Sedan finns även 2 stycken 4 åringar här under inridning, (men ena åker tyvärr idag). en 7 åring som håller på utbildas. Allesammans är helt otroligt! Hur snäll och trevlig som helst!

Så allt rullar på.. Nu ska jag kila ut, och göra klart allt, innan jag ska lämna ifrån mig en av 4 åringarna, som idag ska få kommatill sitt nya hem och som verkar toppen!!! Nä nu ska jag rusa, uppdaterar mer senare!!

Här kommer iallafall två film snuttar på mattes bäbisar, dom finaste som finns!!!

Mixen & Jag på dag dressyr lägret, finns mkt att tärna på, men va trots allt så duktig & fin! :)



Peach och jag leker runt lite på ängen! (:




RSS 2.0