stolt hästägare!!

Dålig uppdatering nu på slutet, men haft extremt mkt att göra..  Har iallafall idag vart på hoppträning med min prins. Och jag kan inte annat än säga att jag är så jääävla stolt!! Helt otroligt va fin han är min kille. Känner skillnad från varje gång jag sitter på hans rygg. Idag va han kanon fin. Bjöd fint på hinder utan att rusa eller bli ringlig. Utan lyssnade kanon och väntade på mig, inramningen satt klockrent, i en lugn och fin galopp! Så himla härlig känsla!!!
Finns fortfarande mkt att jobba på, då han kan bli väldigt låg emot hindren, komma lite underlod. Vill ha upp huvet lite mer, lite mer fram till handen. Men det kommer det kommer!! Kan ju inte begära allt på en gång. Men är iallafall som sakt grymt grymt nöjd över honom.
Och inte nog med det, så var även min andra prinsessa med på hoppträningen idag, fast med världens bästa Moa i sadeln, hon som rider min andra ponny Isabella. Kan inte annat än säga att jag blev rörd, så jäkla rörd! Både häst & ryttare skötte sig exemplariskt!!!!  Hoppade hinder på 110 som om det inte vore nånting, peach bjöd på bra, hade så himla härligt/ärlig inställning till hindren. Underbart att se!!

kan inte annat än säga att jag är SJUKT solt över mattes bäbisar idag!!

Ut över det, så har Phonie gått sin absolut fösta uteritt idag, utan ledare eller som hand häst, vilket gick helt otroligt bra. Lyssnade på mig till 100%, tittade inte på nånting. mötte även bilar utan någon som helst reaktion, SÅ SKÖNT!

Montana longerade jag i sadel och träns, vilket gick bra, börjar få henne mer och mer framåt, hon är så snäll lill tjejen, skrittade även henne en sväng efter, hn skötte sig ypperligt!!

Grannens 10:an & dreas 3 åring som jag rider skötte sig också ypperligt. 10:an va kanon fin på täckten där jag trimmade dressyr, va lite fundersam när jag skulle sitta ner i traven, men slappnade av fint efter en stund.
Cherry tog sin första galopp, skötte sig galant, gud vilken trevlig liten tjej!!


Imorgon ska alla hästarna få komma ut  i skogen på en lugn tur, det har dem gjort sig förtjänta av!

Men dagen har rullar på extremt bra.

Även världens bästa mamms & bror är hem kommen från london, underbart!!
Syrran får jag träffa i oktober när dem kommer, eftersom bäbben är sjuk! :/

Nä nu ska jag rusa, ge pållarna kväll!!

Mixen från dagens hopp pass, Min finaste!!!<3






sjukt nöjd över min finaste häst!!!

Hem kommen från tävlingen för några timmar sedan... Kan inte annat en säga att jag är sjuuukt nöjd över hästen..
Gick raka på transporten, väl framme på plats var han hur cool lugn som helst, som han inte gjort annat.
Stog lugnt i transporten stog lugnt i hagen, var lugn att göra iordning! Helt kanon var han! Väl inne på banan vart han lite spänd och seg. Men gjorde snällt allt jag bad honom om, tittade inte ett dugg eller reagerade på ljud eller högtalarna, matte är så stolt över bäbis! :) Kändes väldigt fin i travpogramet, men galoppen MÅSTE vi jobba på. Han blir lång, jag bli låst, han blir bara stark och springig. Men det är något vi måste jobba på, han måste givetvis få ork och muskler! Men är så galet nöjd över honom!! Ångrar inte en sekund i hela världen att jag köpte denna kille! Världens finaste i mattes ögon!!!!

Här kommer en bild bomb från dagens tävling!!

























Stor galopperad, svar JA! haha, kan knappt sitta, men snart så, med lite mer träning! :)




















Mattes finaste & bästaste prins!!<3


Taggar!!!

vart lite dåligt på att uppdatera under helgen, men har vart så sjukt mkt, har vart så himla trött!
Har iallafall haft en kanon helg med tjejerna, vart ut både fredag & lördag! Kanons trevligt hade, måst verkligen göras om! Utöver det så har hästarna gått som på rälls, skött sig riktigt bra! Makong har nu åkt, han skötte sig kanon uner hela resan, på plats var han så lugn, som han inte bott någon annan stans, vilket känns jätte skönt!
Måste även passa på att tacka världens bästa stora syster för hjälpen med körningen! :')

Ikväll är det dressyr tävling med finaste Mixen, bäbis absolut första riktiga! :') Hoppas på att han håller dig lugn och avslappnad! :) Ska bli intresant att se hur han reagerar på allt.. Mer uppdatering om det kommer givetvis ikväll! :)

Nu ska jag kila ut och fixa lite med 4 åringarna, sedan rida galoppintervaller på mitt lilla hjärta! :)

mer uppdatering kommer senare! :)






RSS 2.0